info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

Sitemap

Alle links van Van Manen Zonwering & Buitenleven 

 

 

 

 • Klantvriendelijk, goede service en het eindproduct is helemaal wat wij hadden gehoopt! Bedankt voor de goede zorgen Heino en Paulus.

  Maarten Tromp Avatar Maarten Tromp
  15 november 2023

  Top service, meedenkend en professioneel! Een aanrader!

  linda kleisen Avatar linda kleisen
  16 november 2022

  Screens gekocht voor ons appartement, kwaliteit is uitmuntend, deskundig personeel, afspraken worden goed nagekomen. Ook een pluspunt is de 8 jaar garantie. Mochten wij in de toekomst nog rolluiken of screens nodig hebben zullen wij zeer zeker deze firma weer bezoeken. Dikke 10!

  Jan Donkervoort Avatar Jan Donkervoort
  16 september 2023
 • Wij zijn meer dan zeer tevreden over de kundige adviezen en begeleiding van Van Manen Zonwering. Het is een prachtig product de Pergola Qubus. Helaas geen foto vanwege het weer maar het systeem zit keurig ingerold in een frame. Erg blij mee!

  Annette Vink Avatar Annette Vink
  16 januari 2023

  Na een goed advies in de winkel hebben wij een voor ons juiste keuze kunnen maken. De Pergola zonwering is door het team tot volle tevredenheid geplaatst. Afspraken zijn goed nagekomen.

  Frans Anten Avatar Frans Anten
  16 januari 2023

  Goede afspraken,leuk bedrijf, echt een aanrader.

  John Joosten Avatar John Joosten
  15 november 2023
 • Hele vriendelijke en vakkundige mensen.

  Jeroen Visscher Avatar Jeroen Visscher
  16 januari 2023

  Alleen maar lof voor Paulus en Wijnand en hun team! Paulus maakt de verkoop ervaring heel persoonlijk en leeft zich heel goed in in de wensen van de klant. Hij heeft ons heel goed geadviseerd over de soorten binnen en buiten zonwering, kleuren en techniek ervan et cetera. Wijnand en zijn jongens zijn super handig en monteren netjes. Ze zijn ook netjes in je huis, laten geen rommel achter en zijn altijd bereid om langs te komen, ook voor kleine dingetjes als alles al geïnstalleerd. Wij zijn super tevreden!

  Marianne Haverkamp Avatar Marianne Haverkamp
  16 november 2022

  Wij waren op zoek naar een tuinkamer met ingebouwd schuurtje. Meerdere opties bekeken maar uiteindelijk gaf van Manen de juiste oplossing. Tijdens de bouw van onze woning veranderde de hoogte maat. Dit is door van Manen echter super opgelost. Het geheel is echt fantastisch geworden, deze mensen denken in oplossingen en niet in problemen. Wij genieten elke dag van onze mooie tuinkamer. Van Manen Bedankt. Rob & Heidi van der Zande.

  Rob van der Zande Avatar Rob van der Zande
  16 juli 2023

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact