info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

Sitemap

Alle links van Van Manen Zonwering & Buitenleven 

 

 

 

 • Prachtig bedrijf, goede en nette werkzaamheden😀😀

  Mark Hartkamp Avatar Mark Hartkamp
  15 november 2023

  Top service, meedenkend en professioneel! Een aanrader!

  linda kleisen Avatar linda kleisen
  16 november 2022

  Wij waren op zoek naar een tuinkamer met ingebouwd schuurtje. Meerdere opties bekeken maar uiteindelijk gaf van Manen de juiste oplossing. Tijdens de bouw van onze woning veranderde de hoogte maat. Dit is door van Manen echter super opgelost. Het geheel is echt fantastisch geworden, deze mensen denken in oplossingen en niet in problemen. Wij genieten elke dag van onze mooie tuinkamer. Van Manen Bedankt. Rob & Heidi van der Zande.

  Rob van der Zande Avatar Rob van der Zande
  16 juli 2023
 • Fout bij de montage van een uitvalscherm ontdekt na 2 1/2 jaar. Gelukkig zonder vervelende gevolgen tot nu toe. Dit gemeld aan Van Manen Zonwering en nog dezelfde dag stond een monteur op de stoep om de fout te herstellen. Als dat geen goede service is !

  aad huizer Avatar aad huizer
  16 november 2022

  Wij zijn meer dan zeer tevreden over de kundige adviezen en begeleiding van Van Manen Zonwering. Het is een prachtig product de Pergola Qubus. Helaas geen foto vanwege het weer maar het systeem zit keurig ingerold in een frame. Erg blij mee!

  Annette Vink Avatar Annette Vink
  16 januari 2023

  Klantvriendelijk, goede service en het eindproduct is helemaal wat wij hadden gehoopt! Bedankt voor de goede zorgen Heino en Paulus.

  Maarten Tromp Avatar Maarten Tromp
  15 november 2023
 • Screens gekocht voor ons appartement, kwaliteit is uitmuntend, deskundig personeel, afspraken worden goed nagekomen. Ook een pluspunt is de 8 jaar garantie. Mochten wij in de toekomst nog rolluiken of screens nodig hebben zullen wij zeer zeker deze firma weer bezoeken. Dikke 10!

  Jan Donkervoort Avatar Jan Donkervoort
  16 september 2023

  Goede afspraken,leuk bedrijf, echt een aanrader.

  John Joosten Avatar John Joosten
  15 november 2023

  Supermooie dakterras overkapping met lamellen en screens laten plaatsen. Alle afspraken werden nagekomen, de montage verliep prima, nette monteurs en goede aftersales. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

  Anna Avatar Anna
  16 november 2022

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact