info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

Over ons

Gekoppeld lamellendak openschuifbaar 1

Van Manen Zonwering & Buitenleven

Van Manen Zonwering is gevestigd in Barneveld onder het dak van Van Manen Woon Thema Centrum. Het bedrijf werd ruim 8 jaar geleden opgebouwd met buitenzonwering zoals; Zippscreens, Rolluiken, Terrasschermen en de Pergola Zonwering.

Nu ruim 8 jaar later mogen wij met alle bescheidenheid zeggen dat we buitengewone projecten realiseren en met het jonge team prachtige producten neerzetten.

Met ruim 25 jaar Zonwering ervaring is er voor elk ‘probleem’ een oplossing.

 

Dit geldt voor Zippscreens, Rolluiken en Terrasschermen, maar ook voor Glazendaken, Lamellendaken, Vouwdaken en unieke buitenverblijven.

Voor kwaliteit, vakmanschap, persoonlijk contact en een uniek product bent u bij Van Manen Zonwering & Buitenleven aan het juiste adres. Kom langs bij ons in Barneveld voor een advies gesprek of maak een afspraak bij u op locatie.

 

 

 • Alleen maar lof voor Paulus en Wijnand en hun team! Paulus maakt de verkoop ervaring heel persoonlijk en leeft zich heel goed in in de wensen van de klant. Hij heeft ons heel goed geadviseerd over de soorten binnen en buiten zonwering, kleuren en techniek ervan et cetera. Wijnand en zijn jongens zijn super handig en monteren netjes. Ze zijn ook netjes in je huis, laten geen rommel achter en zijn altijd bereid om langs te komen, ook voor kleine dingetjes als alles al geïnstalleerd. Wij zijn super tevreden!

  Marianne Haverkamp Avatar Marianne Haverkamp
  29 juni 2022

  Top service, meedenkend en professioneel! Een aanrader!

  linda kleisen Avatar linda kleisen
  29 juni 2022

  Fout bij de montage van een uitvalscherm ontdekt na 2 1/2 jaar. Gelukkig zonder vervelende gevolgen tot nu toe. Dit gemeld aan Van Manen Zonwering en nog dezelfde dag stond een monteur op de stoep om de fout te herstellen. Als dat geen goede service is !

  aad huizer Avatar aad huizer
  29 juli 2022
 • Supermooie dakterras overkapping met lamellen en screens laten plaatsen. Alle afspraken werden nagekomen, de montage verliep prima, nette monteurs en goede aftersales. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

  Anna Avatar Anna
  29 augustus 2022

  Van Manen heeft bij ons meerdere screens & rolluiken gemonteerd. Zeer tevreden over het eindresultaat, de werkwijze en de manier waarop ze meedenken. Zeker een aanrader!

  Sonny Pouwer Avatar Sonny Pouwer
  29 maart 2023

  Wij waren op zoek naar een tuinkamer met ingebouwd schuurtje. Meerdere opties bekeken maar uiteindelijk gaf van Manen de juiste oplossing. Tijdens de bouw van onze woning veranderde de hoogte maat. Dit is door van Manen echter super opgelost. Het geheel is echt fantastisch geworden, deze mensen denken in oplossingen en niet in problemen. Wij genieten elke dag van onze mooie tuinkamer. Van Manen Bedankt. Rob & Heidi van der Zande.

  Rob van der Zande Avatar Rob van der Zande
  5 juli 2023
 • Hele vriendelijke en vakkundige mensen.

  Jeroen Visscher Avatar Jeroen Visscher
  29 januari 2023

  Na een goed advies in de winkel hebben wij een voor ons juiste keuze kunnen maken. De Pergola zonwering is door het team tot volle tevredenheid geplaatst. Afspraken zijn goed nagekomen.

  Frans Anten Avatar Frans Anten
  29 januari 2023

  Wij zijn meer dan zeer tevreden over de kundige adviezen en begeleiding van Van Manen Zonwering. Het is een prachtig product de Pergola Qubus. Helaas geen foto vanwege het weer maar het systeem zit keurig ingerold in een frame. Erg blij mee!

  Annette Vink Avatar Annette Vink
  29 januari 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact