info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

Over ons

Van Manen Zonwering

Van Manen Zonwering

Buiten genieten, een zaak om goed over na te denken en de juiste keuze te maken die bij u past! Een bedrijf zoeken die met u meedenkt, eerlijk en persoonlijk advies geeft en betrokken is bij uw project.

U wilt heldere en duidelijk communicatie, een bedrijf dat de tijd voor u neemt en de lijntjes tussen de afdelingen kort houdt!

Dan bent u bij Van Manen Zonwering aan het goede adres. Met 20 jaar ervaring staan wij voor u klaar! Wij vormen een hecht team dat voor u klaar staat. Van oriëntatie tot realisatie denken wij mee om zo tot het perfecte totaal plaatje te komen!

Met uitgebreid advies, een kopje koffie en een eerlijke prijs, bent u van harte welkom in onze showroom! Liever een afspraak op locatie? Neem contact met ons op, wij maken graag een afspraak.

Zorgeloos genieten van uw aankoop

Genieten van uw screens, pergola, lamellendak, terrasscherm, of tuinkamer zonder problemen. Dat kan bij Van Manen Zonwering, daarom krijgt u uitgebreid advies, passend bij uw situatie en stijl. Want wij willen niet alleen u, maar uw hele familie als klant!

Zonwering aanschaffen is voor de lange termijn, dus daarom willen wij dat u niet alleen de eerste weken ervan geniet, maar gedurende de hele levensduur van elk type zonwering of tuinkamer. Daarom krijgt u 8 jaar garantie op (bijna) ons complete zonweringsassortiment. Dat kunnen en willen wij u bieden, omdat wij achter ons product en onze montageteams staan, daarom krijgt u van ons die 8 jaar unieke totaal garantie!

Kwaliteit bij Van Manen Zonwering

Als er iets bovenaan staat is het wel kwaliteit! Omdat wij achter onze producten staan en het voor langdurig gebruik is, willen wij kwaliteit leveren. Daarom zijn wij officieel dealer van de kwaliteitsmerken Weinor, Leiner, Corradi, Erhardt, Roma en Somfy.

Uw wensen, onze uitdaging

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij u thuis? Wij laten u graag verschillende oplossing zien op het gebied van binnen- en buitenzonwering. U wens is voor ons een uitdaging,
voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Op zoek naar zonwering of zijn uw screens aan vervanging toe? Wij helpen u graag, zodat u weer op uw eigen manier kunt genieten van de zon en het buitenleven. Kom langs bij ons in de showroom of maak een afspraak op uw locatie!

Alles in eigen beheer

Omdat wij de lijntjes graag kort houden en u niet van het kastje naar de muur willen sturen, zijn al onze afdelingen in eigen beheer.

Van de verkoop tot de montage maken wij het plaatje tot één geheel! Met korte lijntjes kunnen wij u snel en makkelijk op de hoogte stellen.

Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze showroom en een eerlijk en persoonlijk advies te krijgen rondom uw project! U kunt ook een afspraak maken bij uw op locatie voor een vrijblijvend advies en offerte.

Een offerte of afspraak aan huis? Mail dan naar info@vanmanenzonwering.nl

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact