info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

Over ons

Logo Van Manen ZonweringVan Manen Zonwering is gevestigd in Barneveld en is onderdeel van Horeca Zonwering Nederland. Het bedrijf werd ruim 9 jaar geleden opgebouwd en is uitgegroeid tot een goed team wat prachtige projecten oplevert, zowel groot als klein. Met veel ervaring en de juiste expertise vinden wij voor elk probleem een juiste oplossing. 

 

Knikarmscherm Fino Leiner 2Juiste zonwering voor uw woning

Naast dat u in de winter juist de zon in uw woning wilt laten schijnen moet de zon in de zomer geweerd worden wegens de warmte. Dan is buitenzonwering de beste oplossing. Ook al draait het grootste gedeelte om de praktische kant, de zonwering moet ook bij de woning passen en die in waarde vermeerderen.  

Van Manen Zonwering wil hierbij het verschil maken om écht mee te denken wat voor zonwering bij uw woning past. Met het juiste product, de kleurstelling op locatie en uw wensen komen we tot een mooi resultaat. 

Zo wordt vaak gekozen voor Zippscreens of Rolluiken en bij het terras voor een hoogwaardig knikarmscherm. Onder andere de Fino van Leiner is een veel gekozen product. 

 

Samenwerking 

Natuurlijk kunnen wij geen hoogwaardige zonweringen of tuinkamers realiseren zonder samenwerking met u en onze partners. Samenwerking staat centraal omdat beide partijen streven naar een kwalitatief hoogwaardig product, een passende uitstraling en met de gedachte dat wij u en uw familie als klanten willen bedienen. 

Samen met onze geselecteerde partners willen wij Nederland voorzien van hoogwaardige zonwering die elke zomerperiode de schaduw creëert op de gewenste plek. Ook met onze kwalitatieve overkappingen willen wij in Nederland het verschil maken zodat u de mogelijkheid heeft om zomer én winter te genieten van het buitenleven. 

Met technologische hoogstanden, stijlvolle designs en nieuwe innovaties maken wij klanten blij met hun nieuwe zonwering. 


Maak een afspraak 

Op locatie kunnen wij geheel vrijblijvend in gesprek gaan over de mogelijkheden voor uw woning. Met de maatvoering en uw wensen kunnen wij dan een gepast voorstel uitbrengen. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij ons in de showroom. 

Neem via onderstaand formulier contact met ons op!

 

 • Alleen maar lof voor Paulus en Wijnand en hun team! Paulus maakt de verkoop ervaring heel persoonlijk en leeft zich heel goed in in de wensen van de klant. Hij heeft ons heel goed geadviseerd over de soorten binnen en buiten zonwering, kleuren en techniek ervan et cetera. Wijnand en zijn jongens zijn super handig en monteren netjes. Ze zijn ook netjes in je huis, laten geen rommel achter en zijn altijd bereid om langs te komen, ook voor kleine dingetjes als alles al geïnstalleerd. Wij zijn super tevreden!

  Marianne Haverkamp Avatar Marianne Haverkamp
  16 november 2022

  Goede afspraken,leuk bedrijf, echt een aanrader.

  John Joosten Avatar John Joosten
  15 november 2023

  Van Manen heeft bij ons meerdere screens & rolluiken gemonteerd. Zeer tevreden over het eindresultaat, de werkwijze en de manier waarop ze meedenken. Zeker een aanrader!

  Sonny Pouwer Avatar Sonny Pouwer
  16 maart 2023
 • Fout bij de montage van een uitvalscherm ontdekt na 2 1/2 jaar. Gelukkig zonder vervelende gevolgen tot nu toe. Dit gemeld aan Van Manen Zonwering en nog dezelfde dag stond een monteur op de stoep om de fout te herstellen. Als dat geen goede service is !

  aad huizer Avatar aad huizer
  16 november 2022

  Screens gekocht voor ons appartement, kwaliteit is uitmuntend, deskundig personeel, afspraken worden goed nagekomen. Ook een pluspunt is de 8 jaar garantie. Mochten wij in de toekomst nog rolluiken of screens nodig hebben zullen wij zeer zeker deze firma weer bezoeken. Dikke 10!

  Jan Donkervoort Avatar Jan Donkervoort
  16 september 2023

  Prachtig bedrijf, goede en nette werkzaamheden😀😀

  Mark Hartkamp Avatar Mark Hartkamp
  15 november 2023
 • Klantvriendelijk, goede service en het eindproduct is helemaal wat wij hadden gehoopt! Bedankt voor de goede zorgen Heino en Paulus.

  Maarten Tromp Avatar Maarten Tromp
  15 november 2023

  Wij zijn meer dan zeer tevreden over de kundige adviezen en begeleiding van Van Manen Zonwering. Het is een prachtig product de Pergola Qubus. Helaas geen foto vanwege het weer maar het systeem zit keurig ingerold in een frame. Erg blij mee!

  Annette Vink Avatar Annette Vink
  16 januari 2023

  Top service, meedenkend en professioneel! Een aanrader!

  linda kleisen Avatar linda kleisen
  16 november 2022

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact