info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

Over ons

Van Manen Zonwering & Buitenleven

Van Manen Zonwering is gevestigd in Barneveld onder het dak van Van Manen Woon Thema Centrum. Het bedrijf werd ruim 8 jaar geleden opgebouwd met buitenzonwering zoals; Zippscreens, Rolluiken, Terrasschermen en de Pergola Zonwering.

Nu ruim 8 jaar later mogen wij met alle bescheidenheid zeggen dat we buitengewone projecten realiseren en met het jonge team prachtige producten neerzetten.

Met ruim 25 jaar Zonwering ervaring is er voor elk ‘probleem’ een oplossing.

 

Dit geldt voor Zippscreens, Rolluiken en Terrasschermen, maar ook voor Glazendaken, Lamellendaken, Vouwdaken en unieke buitenverblijven.

Voor kwaliteit, vakmanschap, persoonlijk contact en een uniek product bent u bij Van Manen Zonwering & Buitenleven aan het juiste adres. Kom langs bij ons in Barneveld voor een advies gesprek of maak een afspraak bij u op locatie.

 

 

 • Wij zijn meer dan zeer tevreden over de kundige adviezen en begeleiding van Van Manen Zonwering. Het is een prachtig product de Pergola Qubus. Helaas geen foto vanwege het weer maar het systeem zit keurig ingerold in een frame. Erg blij mee!

  thumb Annette Vink
  7 januari 2023

  Alleen maar lof voor Paulus en Wijnand en hun team! Paulus maakt de verkoop ervaring heel persoonlijk en leeft zich heel goed in in de wensen van de klant. Hij heeft ons heel goed geadviseerd over de soorten binnen en buiten zonwering, kleuren en techniek ervan et cetera. Wijnand en zijn jongens zijn super handig en monteren netjes. Ze zijn ook netjes in je huis, laten geen rommel achter en zijn altijd bereid om langs te komen, ook voor kleine dingetjes als alles al geïnstalleerd. Wij zijn super tevreden!

  thumb Marianne Haverkamp
  14 juni 2022

  Hele vriendelijke en vakkundige mensen.

  thumb Jeroen Visscher
  31 december 2022
 • Fout bij de montage van een uitvalscherm ontdekt na 2 1/2 jaar. Gelukkig zonder vervelende gevolgen tot nu toe. Dit gemeld aan Van Manen Zonwering en nog dezelfde dag stond een monteur op de stoep om de fout te herstellen. Als dat geen goede service is !

  thumb aad huizer
  10 augustus 2022

  Supermooie dakterras overkapping met lamellen en screens laten plaatsen. Alle afspraken werden nagekomen, de montage verliep prima, nette monteurs en goede aftersales. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

  thumb Anna
  14 augustus 2022

  Top service, meedenkend en professioneel! Een aanrader!

  thumb linda kleisen
  14 juni 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact