info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

INBOUW OPEN-SCHUIFBAAR LAMELLENDAK IN AMSTELVEEN

In Amstelveen hebben wij een prachtig project opgeleverd, een inbouw open-schuifbaar lamellendak. Met de landelijke uitstraling en het moderne open-schuifbare lamellendak geeft deze buitenkamer een gevoel van luxe. 

Juist de klanten die wel voor hout willen gaan om die landelijke en natuurlijke uitstraling te behouden, maar liever ook de mogelijkheid willen hebben om het dak open te schuiven is onder andere dit project het ultieme voorbeeld! 

Door de houten-constructie is er gekozen voor de landelijke uitstraling, uiteraard kunnen diverse houtensoorten worden toegepast. Het lamellendak wordt in de houten-constructie gemonteerd en waterdicht gemaakt zodat het een buitenverblijf wordt waar u het hele jaar door kan genieten.

Door te kiezen voor een open-schuifbaar lamellendak heeft u een duurzaam product wat zeker de komende 20 jaar mee gaat. Het lamellendak is bestand tegen zon, wind en regen en heeft een mooi open-schuifbaar systeem waardoor u het volledige jaar van het buitenleven kan genieten.

De familie in Amstelveen hebben gekozen voor glazen vouwwanden zodat ze ook in de winterperiode kunnen genieten van het buitenverblijf. Wij, Van Manen Zonwering hebben het open-schuifbaar lamellendak gerealiseerd in opdracht van Buitenpracht

Naast inbouw-lamellendak zijn er ook inbouw-vouwdaken mogelijk als open-schuifbaar dak zoals gerealiseerd in Stoutenburg. Neem contact op voor alle mogelijkheden

Lamellendak

 

Klik voor een grote afbeelding

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact