info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

KNIKARMSCHERM CENTO VAN LEINER – DIVERSE PROJECTEN

In heel Nederland hebben wij in de afgelopen 9 jaar vele terrasschermen mogen opleveren. Alle op maatgemaakt en degelijke systemen. Eén van de knikarmschermen is dé Cento van Leiner, een goed en degelijk knikarmscherm, compact en bestand tegen een stootje doormiddel van de kettingarmen.

De Cento is ‘het broertje’ van de Fino. De Cento is een nieuwe variant en van dezelfde kwaliteit. Het grote verschil tussen de twee kwaliteitsschermen is het design. Waar de Fino rond is afgewerkt, is de Cento juist hoekig afgewerkt. Hierdoor gaat Leiner mee met de huidige trend van kubistisch en strakheid. Zo innoveert Leiner verder in het landschap van zonwering. 

Naast deze twee terrasschermen bestaan er ook vele andere soorten schermen die weer in maten en kwaliteit verschillen. Wat ons betreft gaat een knikarmscherm mee voor de lange termijn, voor de aankomende 20, 30 jaar. Daarom werken wij zo graag samen met fabrikant Leiner omdat zij hun terrasschermen uitsluitend aanbieden met een kettingarm waardoor de schermen al van zichzelf windstabiel zijn tot windkracht 4.

Doordat niet alle woningen hetzelfde zijn is het belangrijk dat de ophanging van het knikarmscherm zeer goed gebeurd. Doormiddel van chemische verankering in de betonvloer of stalen balk word het scherm verankerd. Sommige woningen beschikking niet over een betonvloer of stalen balk en dan worden er verlengde steunen gebruikt zoals ook te zien op de afbeeldingen van gerealiseerde projecten.

Kortom; er wordt door ons altijd bekeken of het verantwoordelijk is om een knikarmscherm op te hangen en pas daarna gaan wij over tot bestelling.

De Cento heeft ook opties zoals; Verlichting, Vario Volant, WPS-staanders, Windsensor en App-bediening. Naast de Cento heeft Leiner ook nog andere knikarmschermen, waaronder de; Piano, Fino, Sunrain en de CASA Sunrain, ook al deze terrasschermen zijn uitgevoerd met de kettingarmen.

Terrasschermen

 

Klik voor een grote afbeelding

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact