info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

LAMELLENDAK KANTELBAAR – LAMELLENDAK QUBIC IN ARNHEM

In Arnhem hebben wij een prachtig project opgeleverd, het kubistisch lamellendak Qubic. Met de kantelbare lamellen, de strakke en moderne uitstraling en de juiste kleurencombinatie is het een mooi geheel geworden.

Omdat het lamellendak op een dakterras is gerealiseerd en hierdoor veel zonuren meepakt is er ook gekozen voor Zippscreens. De screens houden de zon tegen, geven privacy, zijn bestand tegen windstoten en kunnen eventueel ook met regen naar beneden blijven, hierdoor kan de familie in Arnhem nog meer van hét buitenleven genieten.

Het Qubic kantelbare lamellendak is elektrisch bediend en in de draagbalken is RGB-verlichting toegepast. De lamellen kunnen 360 graden draaien waardoor u de zon kunt blokken of juist in de zon kunt zitten.

Ook met regen of sneeuw kunt u het lamellendak dicht doen en rustig genieten van het buitenleven, want door de geïntegreerde hemelwaterafvoer en de sneeuwbelasting kan het Qubic lamellendak vier seizoenen lang mee waardoor u met elk weer type kunt buiten zitten.

Lamellendaken

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact