info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

LUXE BUITENVERBLIJF VOUWDAK RIALTO IN VOORTHUIZEN

In Voorthuizen hebben wij een prachtig project opgeleverd, het kubistische vouwdak Rialto. Met het lichtdoorlatende doek, de strakke vormgeving, de juiste RAL-kleur en de glazen schuifwanden is het een luxe buitenverblijf geworden.

Omdat de tuinkamer geplaatst is in een hoek van de woning is er gekozen voor een vouwdak, een open-schuifbaar systeem wat voor voldoende natuurlijk-lichtinval zorgt, ook als het dak is ingeschoven. Hierdoor blijft het licht onder de tuinkamer, maar ook in de woning wat natuurlijk zeker mee speelt.

Door te kiezen voor een Rialto van Harol heeft u een duurzaam product wat zeker de komende 20 jaar mee gaat. Het vouwdak is bestand tegen zon- en regen wat het voor Nederland een prachtig product maakt gezien onze weersomstandigheden.

Doormiddel van een heater is het ook mogelijk om met sneeuw heerlijk buiten te zitten, dit moet uitsluitend met een heater waardoor de sneeuw op het dak gelijk smelt.

Met de verschillende opties zoals; verlichting, Zippscreens, glazen schuifwanden, heaters of aluminiumwanden kunt u uw overkapping helemaal naar uw wensen samenstellen. Zo kunt u heerlijk genieten van een luxe buitenkamer op maat.

Vouwdak

 

Klik voor een grote afbeelding

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact