info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

LUXE BUITENVERBLIJF – LAMELLENDAK QUBIC IN BARNEVELD

In Barneveld hebben wij een prachtig project opgeleverd, hét lamellendak Qubic. Een complete luxe buitenkamer met open-schuifbare lamellen met glazen schuifwanden, shutters, verlichting en heaters. De familie in Barneveld kan zomer én winter genieten van het buitenleven.

Elk project is bij ons een uniek project, geen één is hetzelfde, het is allemaal maatwerk en past bij de situatie.

Een open-schuifbaar lamellendak is bijzonder uniek en gespecialiseerd werk. Het is mogelijk om het lamellendak open te schuiven waardoor u heerlijk van de zon kan genieten en zodra het gaat regen of sneeuwen drukt u op de knop en gaat het lamellendak dicht zodat u veilig en droog de maaltijd kan voortzetten.

Naast een open-schuifbaar lamellendak is er ook een kantelbaar lamellendak mogelijk, een inbouw lamellendak of gecombineerd met kantelbaar- en open-schuifbaar. De diverse type lamellendaken kunt u hier verder bekijken.

Uiteraard denken wij mee in de mogelijkheden om uw wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken wat ook afhankelijk is van de locatie. Kortom; een afspraak maken is mogelijk!

Dus door het kiezen voor een luxe buitenkamer in de vorm van een lamellendak, glazendak of vouwdak, zoals gerealiseerd in Scherpenzeel of Voorthuizen, is het mogelijk om van elk seizoen te genieten. Dat is buiten naar binnen halen!

Lamellendaken

 

Klik voor een grote afbeelding

 

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact