info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

ZIPPSCREENS SOLAR – DIVERSE PROJECTEN

In de afgelopen jaren hebben wij in heel Nederland vele Zippscreens mogen opleveren. In het project van ‘Diverse Zippscreens Projecten‘ komen ‘normale’ Zippscreen op stroom aanbod.

Vandaag zijn de Zippscreens op Solar aan de beurt. In principe volledig hetzelfde alleen het Solar gedeelte is anders. In plaats dat de Zippscreen op stroom (stopcontact) wordt aangesloten komen er in dit geval helemaal geen stroomdraden naar binnen. Doormiddel van de accu en het paneel op de cassette kan de Zippscreen elke dag bediend worden, zelfs als de zon niet schijnt!

Hierdoor is het mogelijk gemaakt om voor elk raam een Zippscreen te plaatsen, stroom maakt niet meer uit! Het paneel wat licht ontvangt zorgt dat de accu gevuld blijft en hierdoor kunt u zonder kabels, plakgoten of boren toch u Zippscreen elektrisch bedienen. 

Doormiddel van het Zipp-systeem zit het doek extra diep in de geleiders waardoor het Zippscreen zomer én winter gebruikt kan worden. De Zippscreens zijn bestand tegen regen en kunnen door het Zipp-systeem een hoge windlast verdragen.

Naast woningen kunnen ook Veranda’s of bedrijfspanden voorzien worden van Zippscreens. Ook is het mogelijk om als vastgoed-ondernemer te investeringen in zonwering voor uw panden. In Eindhoven hebben wij een vergelijkbaar project opgeleverd.

Al met al is een Zippscreen in de basis een goed project en geeft het Solar-systeem nog meer mogelijkheden! 

Zippscreens

 

Klik voor een grote afbeelding

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact