info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

LUXE BUITENVERBLIJF – PERGOLA SUNRAIN Q IN DEN BOSCH

In Den Bosch hebben wij een prachtig project opgeleverd, de Pergola Sunrain Q van Leiner. Met het lichtdoorlatende doek, de luxe en strakke vormgeving, het open-schuifbaar dak en de Glazen Schuifwanden maken het een luxe buitenkamer voor zomer en winter!

Doordat de tuinkamer aan de woning is gerealiseerd hebben we kozen voor een vouwdak om in de woning ook voldoende lichtinval te houden. Tegelijkertijd beschermt het vouwdak tegen zon en regen waardoor het buitenseizoen verlengd wordt. Door de Glazen Schuifwanden en Heaters kan er ook in de wintermaanden gezeten worden.

Ook bij de Pergola Sunrain Q in Den Bosch is alles volledig maatwerk! Het gekoppelde vouwdak werd na inmeting op maat gemaakt. Hierdoor is bij ons geen één product hetzelfde, stuk voor stuk is elk project uniek en past het bij de situatie tot het complete plaatje.

De Pergola Sunrain Q oftewel vouwdaken, zijn nog niet heel bekend in Nederland. Terwijl dit wel kwalitatieve goede overkappingen zijn voor zowel zon als regen in één en met een groot voordeel dat het dak lichtdoorlatend is. Bij een oriëntatie mag een vouwdak dan ook niet ontbreken.

Natuurlijk zijn er naast vouwdaken nog meer overkappingen mogelijk waar buitenverblijven van gecreëerd kunnen worden. Denk aan de AREA Exclusiv in Renswoude of het lamellendak Qubic in Barneveld.

Het gaat erom dat alles zo wordt gerealiseerd naar uw wensen en ideeën zodat alles past bij het complete plaatje.

Vouwdaken

 

Klik voor een grote afbeelding

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact