info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

LUXE BUITENVERBLIJF – VRIJSTAAND LAMELLENDAK IN RENSWOUDE

In Renswoude hebben wij een prachtig project opgeleverd, een vrijstaand kantelbaar lamellendak. Een complete luxe buitenkamer met kantelbare lamellen, glazen schuifwanden, en Heaters. De familie in Renswoude kan zomer én winter genieten van het buitenleven.

Elk project is bij ons een uniek project, geen één is hetzelfde, het is allemaal maatwerk en past bij de situatie.

Een kantelbaar lamellendak is bijzonder uniek en gespecialiseerd werk. Het is mogelijk om het lamellendak open te kantelen en op elke gewenste positie neer te zetten. Hierdoor kunt u het licht in de buitenkamer zelf bepalen. Ook met regen of sneeuw drukt u op de knop en kantelt het lamellendak dicht zodat u veilig en droog de maaltijd kan voortzetten.

Naast een kantelbaar lamellendak is er ook een open-schuifbaar lamellendak mogelijk, een inbouw lamellendak of gecombineerd met kantelbaar- en open-schuifbaar. De diverse type lamellendaken kunt u hier verder bekijken.

Uiteraard denken wij mee in de mogelijkheden om uw wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken wat ook afhankelijk is van de locatie. Kortom; een afspraak maken is mogelijk!

Dus door het kiezen voor een luxe buitenkamer in de vorm van een lamellendak, glazendak of vouwdak, zoals gerealiseerd in Renswoude, Scherpenzeel of Den Bosch, is het mogelijk om van elk seizoen te genieten. Dat is binnen naar buiten halen!

Lamellendaken

 

Klik voor een grote afbeelding

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact