info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

INBOUW VOUWDAK PSQ LEINER IN STOUTENBURG

In Stoutenburg hebben wij een prachtig project opgeleverd, een inbouw-vouwdak PSQ. Met de natuurlijke uitstraling van het hout en het moderne vouwdak is het een bijzonder mooi geheel geworden.

Juist de klanten die wel voor een houten overkapping willen gaan, maar liever ook het buitenlicht willen behouden of een openschuifbaar dak willen is dit project of het inbouw-vouwdak in Driebergen hét ultieme voorbeeld!

Door de houten-constructie is er gekozen voor de landelijke uitstraling, uiteraard kunnen diverse houtensoorten worden toegepast. Het vouwdak wordt in de houten-constructie gemonteerd en zo goed als waterdicht gemaakt zodat het een overkapping wordt waar u met zon- en regen van kan genieten.

Door te kiezen voor de Pergola Sunrain Q van Leiner heeft u een duurzaam product wat zeker de komende 20 jaar mee gaat. Het vouwdak is bestand tegen zon- en regen en heeft een mooi openschuifbaar systeem waardoor u ook nog volledig in de zon kan zitten.

Ook met een inbouw-vouwdak zijn er verschillende opties mogelijk zoals; Zippscreens, Glazen Schuifwanden of Heaters. Zo kunt u uw overkapping of tuinkamer helemaal naar uw wensen samenstellen.

Vouwdak

 

Klik voor een grote afbeelding

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact