info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

KNIKARMSCHERM SUNRAIN VAN LEINER – DIVERSE PROJECTEN

In heel Nederland hebben wij in de afgelopen 9 jaar vele Sunrains mogen opleveren. Alle op maatgemaakt en degelijke systemen. Het unieke aan dit knikarmscherm is dat het bestand is tegen zon en regen. Op deze manier heeft u de mogelijk om met plensbuien buiten te zitten onder uw terrasscherm. 

Naast de Sunrain bestaan er bij Leiner ook de traditionelen terrasschermen met ‘normaal’ zonweringsdoek en niet bestand tegen regen. Doordat er voor de Sunrain een speciaal doek is gemaakt, extra balijnen zijn toegevoegd en een bepaalde afloop heeft kan het knikarmscherm tegen regenbuien.

Naast particulieren is de Sunrain ook geliefd bij Horeca-ondernemers. Met onze horeca-afdeling plaatsen we regelmatig Sunrains bij restaurants of cafés. De laatste jaren zijn particulieren ook steeds meer opzoek om een eigen terras te creëren. Hierdoor is de Sunrain is populariteit gestegen met mooie projecten als resultaat.

De Sunrain heeft ook opties zoals; Verlichting, Vario Volant, WPS-staanders, Windsensor en App-bediening. Naast de Sunrain heeft Leiner ook nog andere knikarmschermen, waaronder de; Piano, Fino, Cento en de CASA Sunrain, ook al deze terrasschermen zijn uitgevoerd met de kettingarmen.

Sunrain

 

Klik voor een grote afbeelding

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact