info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

LUXE BUITENVERBLIJF – AREA EXCLUSIV IN RENSWOUDE

Het Glazendak is niet meer weg te denken uit de wereld van buitenkamers, al is de AREA Exclusiv van de Duitse fabrikant Leiner toch wel een tikje exclusief. Met het volledig op maat gemaakt dak, kwalitatief aluminium en glas wat bestand is tegen regen en sneeuw is het toch anders dan normaal.

In Renswoude hebben wij dit prachtige project opgeleverd, volledig als buitenverblijf. De familie in Renswoude kan zomer én winter genieten van het buitenleven.

Ook bij dit project is alles volledig maatwerk, geen één product lag klaar, het moest allemaal op maat gemaakt worden. Hierdoor is géén één project hetzelfde en zijn ze stuk voor stuk uniek en past het bij de situatie.

Naast de AREA Exclusiv zijn er allemaal losse modulaire producten toegepast. Dit wil zeggen dat die producten ook later toegevoegd kunnen worden en is het niet noodzakelijk om gelijk alles in één keer aan te schaffen! Op deze manier kan de investering verspreid worden over een aantal jaar.

Om de AREA Exclusiv in Renswoude als volledig buitenkamer te gebruiken zijn er dus meerdere producten toegepast zoals; Glazen Schuifwanden, Heaters, Serrezonwering, Aluminiumwanden en een Zippscreen. Op deze manier is het mogelijk om met warme zomer- evenals kerstdagen te genieten van de tuinkamer.

Naast dit project in Renswoude hebben wij ook in Scherpenzeel de AREA Exclusiv opgeleverd als complete tuinkamer. Ook met u gaan wij graag in gesprek over de mogelijkheden en wensen om een buitenverblijf te realiseren.

Een buitenverblijf is ook mogelijk in de vorm van een Lamellendak of Vouwdak, zoals gerealiseerd in Voorthuizen of Barneveld. Er zijn dus diverse mogelijkheden om een tuinkamer te realiseren, het start allemaal bij de oriëntatie.

Glazendaken

 

Klik voor een grote afbeelding

 

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact