info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

KANTELBAAR LAMELLENDAK AAN HET WATER IN SCHARNEGOUTUM

In Scharnegoutum hebben wij een prachtig project opgeleverd aan het water, het kantelbare lamellendak. Een complete buitenkamer met kantelbare lamellen, glazen schuifwanden, en verlichting. De familie in Scharnegoutum kan zomer én winter genieten van het buitenleven met een mooie view over het water.

Ook bij dit project is alle volledig maatwerk, geen één product lag klaar, alles moest op maat gemaakt worden. hierdoor is géén één project hetzelfde en zijn ze stuk voor stuk uniek en past het bij de situatie.

Naast het Qubic Kantelbaar Lamellendak zijn er allemaal losse modulaire producten toegepast. Dit wil zeggen dat die producten ook later toegevoegd kunnen worden en is het niet noodzakelijk om gelijk alles in één keer aan te schaffen! Op deze manier kan de investering verspreid worden over een aantal jaar.

Om het Qubic Kantelbaar Lamellendak in Scharnegoutum als volledige buitenkamer te gebruiken zijn er dus meerder producten toegepast zoals; Glazen Schuifwanden en Zippscreens. Om het in de avonduren sfeervol te maken zijn er ook dimbare LED-spots gerealiseerd zodat alles een prachtig geheel wordt.

Naast dit project in Scharnegoutum hebben wij het Qubic lamellendak al diverse malen gerealiseerd. Bekijk de projecten eens in Arnhem op een dakterras of in Renswoude als volledig vrijstaand project. In Barneveld hebben wij de open-schuifbare variant opgeleverd en zo zijn er diverse mogelijkheden om een buitenverblijf of overkapping te creëren.

Lamellendaken

 

Klik voor een grote afbeelding

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact