info@vanmanenzonwering.nl 0342 – 425 745

PERGOLA QBUS IN ALPHEN AAN DE RIJN

In Alphen aan de Rijn hebben wij een mooi project opgeleverd, de Pergola Qbus van Leiner. Het product tegen de zon en een zomerse regenbui. Een mooie oplossing tussen een ‘normaal’ knikarmscherm en een buitenverblijf.

Doormiddel van de elektrische zonweringen zowel boven als aan de voorzijde kunt u heerlijk genieten van het zomerse weer. Valt er een zomerse regenbui tijdens de BBQ, dan kan de voorzijde van de Pergola Qbus naar beneden zodat u kan blijven dineren.

Om echt langer buiten te zitten, zowel in de avonden als in het voor- en najaar hebben ze in Alphen aan de Rijn gekozen voor een glazen schuifwand en een vaste wand om uit de wind te zitten. 

Zoekt u een windvaste zonwering wat ook tegen een regenbui kan, maar liever niet een overkapping? Dan is de Pergola Qbus een prachtige oplossing. Een moderne pergola wat volledig ingeschoven kan worden zodat u nog in het voorseizoen kan genieten van de zon. Ook in Hillegom hebben wij een Pergola Qbus gerealiseerd.

Ook bij Pergola Qbus zijn er mogelijkheden zoals; Glazen Schuifwanden, Heaters, Zippscreens of verlichting. Zo kunt u tot in detail uw eigen pergola samenstellen.

Pergola Qbus

 

Klik voor een grote afbeelding

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten staan klaar om u te helpen.

Contact